Χτίζοντας πάνω σε μια ισχυρή κληρονομιά άνω των 145 ετών, οδηγούμαστε καθημερινά στον επανασχεδιασμό και τη βελτίωση της ζωής. Σήμερα και για τις επόμενες γενιές. Μέσω των καινοτόμων και βιώσιμων εμπορικών σημάτων και τεχνολογιών μας, σε όλες τις ομάδες μας σε όλο τον κόσμο. Η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις τόσο σε βιομηχανικές όσο και σε καταναλωτικές δραστηριότητες, καθώς και είναι πρωτοπόρος στα προϊόντα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η στρατηγική μας για τη βιωσιμότητα είναι εμπνευσμένη και εφάμιλλή με το σκοπό της Henkel. Με το πρωτοποριακό μας πνεύμα, τις γνώσεις μας, τα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας, θέλουμε να εμπλουτίζουμε και να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων καθημερινά και να διαμορφώνουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Η βιωσιμότητα είναι επομένως ένα κεντρικό στοιχείο στο όραμά μας για το μέλλον και τη συνεργασία μας με τη Henkel. Θέλουμε να οδηγήσουμε ενεργά τον μετασχηματισμό σε μια βιώσιμη οικονομία και κοινωνία, να βοηθήσουμε στην προστασία και την αναγέννηση της φύσης, να συνεισφέρουμε σε ισχυρές κοινότητες και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των ενδιαφερομένων μας.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram